Actualitate

Timpul.md câștigă și în instanța de apel litigiul inițiat de Andrei Pavaloi pentru că ar fi fost defăimat

Instanța de apel a respins recent contestația șefului interimar al Direcției  Educație, Tineret și Sport (DGETS) a municipiului Chișinău, Andrei Pavaloi, împotriva hotărârii prin care Judecătoria Chișinău a declarat drept neîntemeiate pretențiile înaintate de funcționar în raport cu redacția ziarului Timpul.md. Litigiul inițiat vizează un articol publicat în decembrie 2020. 

Hotărârea contestată de Andrei Pavaloi a fost emisă la 21 decembrie 2022, după ce magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Centru, au examinat plângerea șefului interimar al DGETS pe marginea articolului intitulat „Problema otrăvirii copiilor în grădinițele și școlile din capitală ia amploare, iar Ivan Ceban este suspectat că mușamalizează aceste lucruri”.

Instituția media a relatat despre criticile aduse de o consilieră municipală la adresa Direcția Educație a Primăriei Chișinău, condusă atunci de Andrei Pavaloi, în contextul unor cazuri de „intoxicare din școli și grădinițe”. În context, Timpul.md a reamintit propria investigație despre cum „DETS a sectorului Râșcani a ajuns campion la achiziții «PE SUB MASĂ» pe timpul când era condusă de Pavaloi”. 

Contestația depusă de Andrei Pavaloi împotriva hotărârii Judecătoriei Chișinău a fost respinsă de instanța de apel la 1 noiembrie. Decizia Curții de Apel poate fi atacată la Curtea Supremă de Justiție. 

Show More

💬 ...

Back to top button