Actualitate

Omul de afaceri Ceslav Ciuhrii este noul proprietar al Radio Noroc și Noroc TV

Businessmanul Ceslav Ciuhrii a devenit noul proprietar al întreprinderii Noroc Media care deține postul Radio Noroc și canalul muzical Noroc TV, scrie Newsmaker.md.

Informația a fost confirmată pentru portal de către omul de afaceri, care a declarat că va face tot posibilul pentru a aduce pe piață „un canal media demn, care să promoveze cultura națională și tinerele talente”.

Ceslav Ciuhrii este președintele Federației Naționale de Tenis din Republica Moldova și președintele unei fundații care se ocupă de diverse proiecte sociale. Recent, Ciuhrii a lansat proiectul imobiliar „Satul German”. În trecut, a fost proprietar al restaurantelor Cactus și Mi Piace din Chișinău, iar acum câțiva ani, o firmă a sa a cumpărat cafeneaua Guguță din centrul Capitalei. El mai este cunoscut și pentru faptul că a investit în domeniul farmaceutic și a contribuit  la apariția în Republica Moldova a companiei de retail Kaufland.

Foto: Facebook/Ceslav Ciuhrii

Anterior, compania Noroc Media s-a aflat în proprietatea Doiniței Topală, fiica fostului consilier municipal liberal Iurie Topală, ex-director al întreprinderii Calea Ferată. Iurie Topală a fost reținut la mijlocul lunii ianuarie de către autoritățile belgiene și urma să fie extrădat în Republica Moldova.

În februarie 2022, postul de televiziune Noroc TV a fost sancționat de către Consiliul Audiovizualului, pentru că și-a difuzat programele timp de mai multe luni, având licența expirată încă în octombrie 2021.

Show More

💬 ...

Back to top button