Actualitate

Bravo TV, sancționat cu 18.000 de lei

Consiliul Audiovizualului (CA) a sancționat cu 18.000 de lei postul de televiziune Bravo TV pentru întreruperea nemotivată a activității pe o perioadă care depășește termenele legale. Sancțiunea a fost aplicată în cadrul ședinței din 29 iulie.

Membrii CA au examinat în cadrul ședinței publice rezultatele controlului referitor la activitatea postului Bravo TV în contextul prevederilor Condițiilor licenței de emisie, urmare a autosesizării membrului Ruslan Mihalevschi.

La începutul lunii aprilie 2022, CA a admis demersul canalului Bravo TV de suspendare a licenței de emisie pentru o perioadă de două luni. La expirarea termenului, postul de televiziune avea obligația să informeze consiliul despre reluarea emisiei. Specialiștii CA susțin că notificarea din partea Bravo TV privind lipsa activității a fost recepționată după autosesizarea lui Ruslan Mihalevschi. 

Din punct de vedere legal, televiziunea urma să-și reia activitatea începând cu data de 8 iunie, ceea ce, potrivit CA, nu s-a întâmplat.

Astfel, CA a decis că sancționeze cu 18.000 de lei Bravo TV pentru întreruperea nemotivată a activității pentru o perioadă mai mare de 10 zile pe parcursul unui an calendaristic și i-a oferit un termen de 30 de zile pentru înlăturarea deficiențelor.

Show More

💬 ...

Back to top button