Actualitate

Amenzi de 75.000 de lei pentru trei posturi TV ce nu au respectat prevederile licenței de emisie

Consiliul Audiovizualului (CA) a examinat, în ședința din 7 octombrie, rezultatele privind activitatea televiziunilor Bravo TV, BTV și Gold TV în contextul respectării prevederilor licenței de emisie. Controlul a fost efectuat ca urmare a autosesizării președintei Consiliului Audiovizualului, Liliana Vițu, în legătură cu reluarea emisiei respectivelor servicii media audiovizuale de televiziune, potrivit unui comunicat de presă al Consiliului.

CA a solicitat distribuitorilor de servicii media să informeze despre distribuirea, în perioada 1-15 septembrie, a serviciilor media audiovizuale de televiziune Bravo TV, BTV și Gold TV. În răspunsurile lor, cei trei radiodifuzori au informat că posturile respective de televiziune nu au fost retransmise în perioada indicată.

Astfel, membrii CA au sancționat cu amenzi a câte 25.000 de lei companiile TV Bălți, Bravo TV și Aer-Comunicații Grup „pentru întreruperea nemotivată a activității pentru o perioadă mai mare de zecd zile” și le-a oferit un termen de 30 de zile pentru înlăturarea deficiențelor, se menționează în comunicat.

Show More

💬 ...

Back to top button