Actualitate

Portalul Zona.media a fost blocat în Rusia

Site-ul informațional Zona.media a anunțat că a fost blocat pe teritoriul Federației Ruse în baza unei decizii a Roskomnadzor.

Autoritatea rusă a menționat că accesul la site-ul web zona.media este restricționat în Rusia în baza solicitării Procuraturii Generale din 24 februarie. Redacția a precizat că Roskomnadzor a solicitat să fie eliminat tot conținutul de pe site pentru „reflectarea incorectă a invaziei Rusiei în Ucraina și pentru că noi numim războiul război”.

Potrivit Procuraturii Generale, Zona.media ar fi postat „informații false în mod deliberat” despre acțiunile Rusiei pe teritoriul Ucrainei. Potrivit oficialilor, informațiile de la Zona.media nu corespund „surselor oficiale” și, prin urmare, „creează panică în rândul oamenilor, creează condiții pentru încălcări masive ale ordinii publice și siguranței publice”.

Redacția Zona.media susține că va continua să-și îndeplinească misiunea de informare a cititorilor și a anunțat că aceștia pot accesa site-ul pe adresa mediazona.online, în aplicații și pe rețele sociale.

Show More

💬 ...

Back to top button