Externe

Alexandr Nevzorov a părăsit Uniunea Jurnaliştilor

Jurnalistul rus Alexandr Nevzorov a anunțat pe 12 aprilie, pe canalul său de Telegram, că se retrage din Uniunea Jurnaliștilor, scrie Forpost-sz.ru

„Da, aproape că am uitat, în toată forfota de aici. Anunț despre retragerea mea din Uniunea Jurnaliștilor. Nu consider că este posibil să mențin nici măcar o comunitate formală cu o grămadă de lași și proști care servesc cu atâta râvnă fascismul lui Putin și războiul criminal””, a scris prezentatorul TV. 

Sursa notează că jurnalistul nu a precizat la care uniune anume s-a referit jurnalistul, dar că, potrivit unor date, ar fi vorba de Uniunea Jurnaliștilor din Rusia. 

Uniunea Jurnaliștilor din Rusia nu a comentat oficial anunțul lui Nevzorov. 

La sfârșitul lunii martie, în Rusia a fost pornit un dosar penal pe numele lui Nevzorov, pentru „discreditarea armatei ruse”. În prezent, jurnalistul s-ar afla în Israel. Președintele Uniunii Jurnaliștilor, Vladimir Soloviov, comentând dosarul împotriva lui Alexandr Nevzorov, a spus că „noi ne străduim să-i ajutăm pe jurnaliștii adevărați, dar eu nu l-aș numi drept jurnalist pe Nevzorov”. 

Show More

💬 ...

Back to top button