Eşti aici

Televiziunea Nordului din Bălți va emite doar până la sfârșitul lunii august

20 August 2019
1506 afişări
Încă o televiziune își sistează activitatea: 31 august 2019 este data limită până la care va activa Televiziunea Nordului (TVN) din Bălți, care s-a lansat pe piață în aprilie 2018. Aceasta a fost decizia fondatorului, a confirmat pentru Media-azi directoarea postului Viorica Bugulean.

Viorica Bugulean a precizat pentru Media-azi.md că decizia fondatorului a luat-o prin surprindere. „Este o decizie ca a unui om de afaceri, pe care a luat-o recent. Nu ne va mai finanța”, a adăugat Bugulean.

Administratoarea urmează să anunțe Consiliul Audiovizualului despre întreruperea activității postului.

Reporterul portalului Nordnews.md, care, la fel, relatează despre evenimentele din nordul țării, Dumitru Pelin, comenta acest caz pe Facebook: „TV NORD își sistează activitatea, dar cât de frumos au început! Succes colegi”, a scris Pelin.

De menționat, că TVN a obținut licența pe 24 aprilie 2018 și s-a poziționat ca televiziune cu un format generalist, care își propunea să acopere în buletinele de știri evenimentele din 11 raioane din regiunea de nord a țării

Agentul economic care deține drepturile de licență asupra TVN este Compania NORD TV. Datele Camerei Înregistrării de Stat arată că fondatorul acesteia este Eugeniu Muntean cu o cotă de participare 100%, iar administratorul - Viorica Bugulean.

Menționăm că, recent, și stația locală Canal 2 Nisporeni și-a sistat activitatea.