Eşti aici

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, ​şi-a dat masca jos în faţa jurnaliştilor după ce a anunţat că are coronavirus. Reacţia presei

08 Iulie 2020
308 afişări
Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, și-a dat jos masca în fața jurnaliștilor, la finalul conferinței de presă în care a anunțat că este infectat cu Covid-19, scrie digi24.ro.

Liderul brazilian şi-a scos masca în faţa reporterilor pentru „a le arăta că este bine”.

Presa a fost luată prin surprindere de acest gest, iar o jurnalistă chiar a plecat de la conferinţă. Asociaţia Presei din Brazilia intenţioneză să-l denunţe pe Bolsonaro, pe care îl acuză că a pus în pericol viaţa reporterilor, relatează El Comercio, citat de Mediafax.

În aceeași zi, Bolsonaro a postat online un video în care ia o pastilă despre care spune că este hidroxiclorochină. „Iau cea de-a treia doză de hidroxiclorochină. Mă simt foarte bine. Duminică m-am simţit aşa şi aşa. Luni, însă, m-am simţit rău. Azi, marţi, sunt mult mai bine decât sâmbătă, deci clar funcţionează”, a mărturisit liderul brazilianul.

„Ştim că există alte medicamente care te ajută să combaţi coronavirusului. Mai ştim că niciunul dintre ele nu a fost aprobat ştiinţific şi declarat eficient, dar uite că acesta funcţionează pe încă o persoană. Eu cred în hidroxiclorochină, tu? Ok, suntem împreună în treaba asta”, a spus Bolsonaro în timp ce îşi lua medicamentul.

Bolsonaro este cunoscut pentru opinia lui despre coronavirus, afirmând de nenumărate ori că virusul nu există ori că este doar o gripă nevinovată.

Sursa foto: digi24.ro