Eşti aici

Media Azi // Starea de urgență, în jurnalism: între provocări și lecții

30 Martie 2020
3493 de afişări
Pandemia de coronavirus și instituirea stării de urgență pun la încercare reprezentanții breslei jurnalistice, care trebuie să se adapteze noilor condiții și să informeze în continuare publicul la minut. Unii și-au trecut redacțiile la regimul de muncă online, alții s-au echipat cu măști, mănuși și soluții dezinfectante atunci când merg pe teren. 
 
Cum s-au reorganizat instituțiile media? Care sunt dificultățile cu care se ciocnesc în această perioadă? Despre provocări și lecții vorbesc pentru Media Azi mai mulți reporteri și manageri de presă. 
 

Emisiunea poate fi vizionată pe portalurile www.moldova-azi.md, www.media-azi.md și www.mediacritica.md și pe canalul Youtube al CJI. Realizarea emisiunii Media Azi a fost posibilă datorită suportului generos din partea poporului american și britanic prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Uk Aid. Conținutul acestei ediții ține de responsabilitatea Centrului pentru Jurnalism Independent și nu reflectă în mod necesar viziunea UK Aid, USAID sau a Guvernului Statelor Unite.