Eşti aici

Media Azi: Publicitatea electorală, sporirea veniturilor în redacții și integritatea jurnalistică

14 Septembrie 2020
558 de afişări
Pentru o parte din mass-media, alegerile înseamnă posibilitatea de a câștiga din publicitatea electorală și, respectiv, suplinirea veniturilor. Alegerile prezidențiale din 2020 sunt tot mai aproape. Iată de ce, inevitabil, în această perioadă, apare o dilemă veche, mai mulți manageri de presă întrebându-se dacă să ia sau nu bani de la partidele sau candidații cu probleme de integritate. Ioana Avadani, președinta Centrului pentru Jurnalism Independent din România, invitata unei noi ediții a emisiunii Media Azi, vine cu exemple, dar și cu recomandări la acest subiect.
 
Emisiunea poate fi vizionată pe portalurile www.moldova-azi.md, www.media-azi.md și www.mediacritica.md și pe canalul Youtube al CJI.

Realizarea emisiunii Media Azi a fost posibilă datorită suportului generos din partea poporului american și britanic prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Uk Aid. Conținutul acestei ediții ține de responsabilitatea Centrului pentru Jurnalism Independent și nu reflectă în mod necesar viziunea UK Aid, USAID sau a Guvernului Statelor Unite.