Eşti aici

Media Azi: Criză de jurnaliști. Ce soluții au redacțiile?

25 Ianuarie 2021
516 afişări
Tot mai multe redacții din Republica Moldova semnalează că se confruntă cu o criză de jurnaliști și sunt mai mereu în căutarea noilor angajați. Principalul criteriu în baza căruia sunt aleși reporterii e să le placă această muncă, să o facă onest și cu dedicație. Avem soluții pentru această criză? Ce ar putea întreprinde redacțiile ca să atragă jurnaliști buni în echipele lor? Corina Cepoi, directoarea biroului Internews în Moldova, organizație care de câțiva ani oferă sprijin presei independente din Republica Moldova, oferă, în cadrul unei noi ediții a emisiunii Media Azi, câteva soluții de care ar putea ține cont managerii instituțiilor media de la noi.  
 
 
Emisiunea poate fi vizionată pe portalurile www.moldova-azi.md, www.media-azi.md și www.mediacritica.md și pe canalul Youtube al CJI.

Realizarea emisiunii Media Azi a fost posibilă datorită suportului generos din partea poporului american și britanic prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și UK.

Conținutul acestei ediții ține de responsabilitatea Centrului pentru Jurnalism Independent și nu reflectă în mod necesar viziunea UK, USAID sau a Guvernului Statelor Unite.