Eşti aici

Media Azi: Concentrarea proprietății mediatice în interesul PSRM și realegerea Olgăi Bordeianu la șefia Teleradio-Moldova – reacțiile deputatului Adrian Lebedinschi și comentariile expertului Ion Bunduchi

21 Noiembrie 2019
1312 afişări
Concentrarea proprietății mediatice în interesul PSRM, realegerea Olgăi Bordeianu în funcția de directoare a Teleradio-Moldova și neincluderea în programul de activitate a noului Guvern a unor angajamente cu privire la îmbunătățirea situației mass-media – sunt câteva dintre deciziile și acțiunile în urma cărora au reacționat experții și organizațiile neguvernamentale de media.

Subiectele au fost abordate într-o nouă ediție a emisiunii Media Azi, invitații căreia au fost Adrian Lebedinschi, președintele Comisiei cultură, educație, tineret, sport și mass-media, și Ion Bunduchi, director executiv al Asociația Presei Electronice. Este de acord Adrian Lebedinschi, deputat PSRM, că televiziunile afiliate formațiunii pe care o reprezintă funcționează ca niște umbrele pentru Partidul Socialiștilor? Sau că televiziunea publică ar putea apăra interesele actualei guvernări și pe cele ale PSRM? Aflați răspunsurile lui Adrian Lebedinschi și urmăriți comentariile lui Ion Bunduchi în emisiunea Media Azi.  
 

Emisiunea poate fi vizionată pe portalurile www.moldova-azi.md, www.media-azi.md și www.mediacritica.md și pe canalul Youtube al CJI.

Realizarea emisiunii Media Azi a fost posibilă datorită suportului generos din partea poporului american și britanic prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Uk Aid. Conținutul acestei ediții ține de responsabilitatea Centrului pentru Jurnalism Independent și nu reflectă în mod necesar viziunea UK Aid, USAID sau a Guvernului Statelor Unite.