Eşti aici

INVITAȚIE: Ce evenimente pot organiza instituțiile media? Laura Trocan dezvăluie experiența Decât o Revistă

29 August 2019
727 de afişări
DoR (Decât o Revistă) revine la Chișinău la începutul lunii septembrie. Centrul pentru Jurnalism Independent invită jurnaliștii din Republica Moldova la o întâlnire informală cu Laura Trocan, coordonatoare de evenimente în cadrul Asociației Media DoR din România.
 
Astăzi, instituțiile media reprezintă mai mult decât informare. Acestea devin platforme de interacțiune cu cititorii, iar una din modalitățile de comunicare cu publicul sunt evenimentele media.
 
Laura Trocan este coordonatoare de evenimente la DoR din iunie 2018. Licențiată în sociologie, este pasionată de artele spectacolului, domeniu în care s-a specializat la București și Bruxelles și în care activează de patru ani. O fascinează ce se întâmplă în spatele cortinei și are emoții la fiecare spectacol, chiar dacă este spectator sau organizator. La DoR este responsabilă de evenimentele DoR Live, The Power of Storytelling și Pe Bune Live.
 
Cu o bogată experiență în organizarea evenimentelor și festivalurilor, Laura Trocan este dispusă să-și împărtășească experiența din „spatele cortinei” cu jurnaliștii din Republica Moldova.

Evenimentul va avea loc pe 4 septembrie 2019, între 18:00-20:00, în incinta Media Hub Moldova, Chișinău, str. Veronica Micle 1/1, et. 2.

Jurnaliștii interesați sunt rugați să se înregistreze din timp, completând acest formular. CJI va selecta participanții în funcție de numărul de locuri disponibile.
 
Acest eveniment este parte a proiectului „Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanțat de USAID și UK Aid și implementat de Internews în Moldova, care are ca scop promovarea dezvoltării mass-media independente și profesioniste, și crearea unui sector media mai rezistent la presiunile politice și economice.

Sursă foto: Cătălin Georgescu