Eşti aici

Conferința EcoHealth, 11-15 august 2014, Montréal (Canada)

29 Mai 2014
4010 afişări
Jurnaliștii specializați în domeniul sănătății și protecției mediului înconjurător sunt invitați să participe la conferința internațională EcoHealth, ce va avea loc la Montréal, Canada.

Conferința EcoHealth se va desfășura în perioada 11-15 august 2014 și va reuni jurnaliști din întreaga lume, anunță Mladiinfo. Conferința reprezintă un forum de discuții pentru tinerii cercetători, practicieni, care lucrează în domeniile: ecologie, medicină, științe sociale, dezvoltare internațională.

Scopul acesteia este de a identifica impactul problemelor mediului înconjurător asupra sănătății oamenilor și animalelor și asupra transmiterii bolilor infecțioase. Conferința își propune de asemenea să găsească soluții pentru o mai bună gestiune a ecosistemului și pentru dezvoltarea urbană și rurală.

Eligibilitate
Sunt invitați să participe jurnaliști specializați în domeniile sănătății și mediului înconjurător, indiferent de vârstă, sex, naționalitate, loc de trai sau tip de media (TV, Radio, Presa Scrisă sau Online). În urma conferinței, jurnaliștii vor trebui să scrie articole despre problemele discutate.

Costuri
Pentru a participa nu este nevoie de taxă de înregistrare. Cheltuielile legate de călătorie, viză și cazare vor fi acoperite de către organizatori.

Metoda de aplicare
Juriul va selecta 8 jurnaliști, liber profesioniști specializați în acoperirea subiectelor legate de sănătate și mediul înconjurător, cu experiență în oricare tip de media. Pentru a aplica, candidații trebuie să trimită: CV-ul, copia pașaportului, coordonatele, trei articole personale reprezentative pentru tema de discuții propusă în cadrul conferinței în limba maternă și un eseu în engleză în care vor descrie motivele pentru care își doresc să participe.

Dosarul de aplicare va fi trimis la adresa de e-mail: info@wfsj.org, cu titlul EcoHealth Prize Competition/WFSJ.
Telefon de contact:  +1 514 508-2777.

Data limită de aplicare este 3 iunie 2014.

Sursa: http://diez.md , http://www.mladiinfo.eu/
Sursa foto: http://ftp.bmimedia.net