Eşti aici

Concurs de selectare a unui mentor pentru campanii împotriva dezinformării și propagandei în media

24 Iulie 2018
1928 de afişări
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunță un concurs de selectare a unui expert care va activa în calitate de mentor pentru beneficiarii Granturilor pentru campanii împotriva dezinformării și propagandei în media.

Concursul de granturi a fost câștigat de două organizații: ONG Academia de Creație și Inovații Mediatice și SRL Miraza.

Granturile sunt oferite cu scopul de a diminua impactul propagandei și a informațiilor manipulative difuzate de mass-media și pentru a contribui la dezvoltarea gândirii critice a cetățenilor Republicii Moldova.

Responsabilități:

  • Analizarea propunerilor beneficiarilor Granturilor pentru campanii împotriva dezinformării și propagandei în media;
  • Formularea unui set de recomandări pentru îmbunătățirea acestora;
  • Formularea unui set de recomandări pentru promovarea conținutului;
  • Ghidarea în procesul de punere în aplicare a proiectelor.
Durata contractului: septembrie 2018 – februarie 2019

Dosarul trebuie să includă:

  • CV-ul;
  • Oferta financiară;
  • Dosarul cu lucrările efectuate.
Documentele urmează a fi expediate la următoarele adrese de email: comunicare@ijc.md și anani@ijc.md până la data de 10 august.

Persoana de contact: Mariana Tabuncic, coordonatoare de programe. Telefon: 022 213 652.

Granturile pentru campanii împotriva dezinformării și propagandei în media sunt oferite de CJI în calitate de partener în cadrul proiectului „Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (Media-M), finanțat de USAID și implementat de Internews. Proiectul Media-M își propune să promoveze dezvoltarea unei prese independente și profesioniste în Moldova, oferindu-le cetățenilor acces la o diversitate de perspective și contribuind la formarea unui sector media mai rezistent la presiuni politice și financiare.

CJI  nu  discriminează direct sau indirect candidatul/candidata pe criterii de sex, vârstă, apartenență națională, rasă, etnie, religie, viziuni politice, orientare sexuală, origine/statut social, etc. Se va ține cont doar de competențele profesionale ale candidatului/candidatei.

CJI oferă șanse egale de angajare tuturor, dosarele fiind analizate obiectiv și cu asigurarea deplinei confidențialități.