Eşti aici

CJI solicită ofertă financiară pentru achiziționarea de echipament pentru Școala de Studii Avansate în Jurnalism

05 Iulie 2018
378 de afişări
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunță concurs de oferte pentru achiziționarea de echipament pentru reînnoirea bazei tehnice a Școlii de Studii Avansate în Jurnalism (ȘSAJ), proiect al CJI. Oferta va fi prezentată în corespundere cu cerințele de mai jos, prin e-mail, cu mențiunea Echipament CJI. Criteriul de selecție va fi cea mai avantajoasă ofertă tehnică, dar și economică. De asemenea, se va ține cont de reputația companiei și de vechimea ei pe piață.

Oferta trebuie să conțină următoarele componente:
 
Propunerea tehnică:

Denumirea și CV-ul companiei ofertante
Descrierea echipamentelor (în corespundere cu cerințele ofertei)
Descrierea condițiilor de garanție - companie/service centru cu personal calificat, echipament de diagnostic asigurat cu piese de schimb, subansamble si furnituri; ce prestează servicii de deservire, reparație în perioada de garanție și post-garanție
Termene/condiții de livrare/instalare - maximum 15 de zile calendaristice; livrare la sediul beneficiarului, însoțită de: factură fiscală, act de primire-predare, certificat de garanție pentru fiecare echipament cu indicația componentelor și a numerelor de serie
Asamblarea, instalarea și configurarea echipamentului 

Propunerea financiară:

Detalii financiare detaliate pentru componentele principale ale produselor ofertate
Modalitatea de achitare - se va indica cost per unitate și cost total, MDL, inclusiv TVA. 
Data limită de prezentare a ofertelor: 20 iulie 2018. Ofertele vor fi expediate la adresa de e-mail sorina.stefarta@scoaladejurnalism.md și ion.profor@dirigio.it. Pentru informații suplimentare contactați: Ion Profor, coordonator resurse tehnice.
 
Compania câștigătoare va fi anunțată pe pagina de Facebook a ȘSAJ pe data 23 iulie 2018.
 
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) este o organizație nonguvernamentală, necomercială, apolitică, ce acordă asistență jurnaliștilor și instituțiilor media din Republica Moldova. Misiunea CJI este de a facilita dezvoltarea unei societăți informaționale prin consolidarea unei prese libere și viabile, inclusiv new media, prin intermediul proiectelor ce oferă educație în domeniul jurnalismului și relații cu publicul, campanii de media advocacy, cercetare, media literacy și produse jurnalistice nonprofit. Detalii despre activitatea CJI găsiți pe pagina www.media-azi.md, precum și pe pagina CJI pe Facebook. Detalii despre Școala de Studii Avansate în Jurnalism găsiți pe www.scoaladejurnalism.md și pe pagina de Facebook a acesteia.