Eşti aici

CJI selectează experți pentru colaborare în anul 2020

20 Ianuarie 2020
1152 de afişări
Descriere generalăCentrul pentru Jurnalism Independent (CJI) este o organizaţie nonguvernamentală (ONG), necomercială, apolitică, care acordă asistență jurnaliștilor şi instituțiilor media din Republica Moldova.

Produs solicitat: oferte de prețuri de la experți pentru elaborarea rapoartelor, studiilor și cercetărilor în domeniile mass-media, alegeri, legislație media, educație media, fact-checking, inovații media, monitorizare media, etc.

Persoanele selectate vor fi contractate în funcție de proiectele și activitățile curente ale CJI. Persoanele interesate sunt încurajate să acceseze portalurile www.media-azi.md și www.mediacritica.md pentru a lua cunoștință de activitatea CJI și specificul proiectelor implementate.

Perioada:  februarie -  decembrie 2020.

Cerințe:

  • Experiență de minim 5 ani în domeniile solicitate;
  • Cunoașterea climatului media din Republica Moldova și a problemelor cu care se confruntă;
  • Disponibilitatea de a presta serviciile solicitate în diferite perioade ale anului;
  • Responsabilitate și atitudine conștiincioasă față de angajamentele asumate.
Oferta va include:
  • CV-ul;
  • 3 exemple de lucrări realizate în ultimii 2 ani, care să justifice experiența în domeniu;
  • Oferta financiară* în MDL impozabili, pentru o zi de lucru. Prețul indicat va include toate impozitele care urmează a fi reținute (impozitul pe venit, plățile pentru asigurarea medicală, fondul de pensii).
Criterii de evaluare a ofertelor
Dosarele depuse vor fi evaluate de către comisia de selectare după următoarele criterii:
  • Experiența candidaților;
  • Oferta financiară.
Ofertele pot fi depuse la adresa info@ijc.md până la data de 2 februarie 2020.

Persoana de contact: Veronica Coroi -  Asistentă de programe, Departamentul Instruire și Comunicare. Tel: (373 22) 213652, 227539.
CJI va contacta pentru detalii suplimentare doar candidații preselectați.

*Oferta financiară este una de referință pentru concurs. Onorariul va fi negociat cu experții pentru fiecare produs realizat.  

În procesul de selecție, CJI nu discriminează direct sau indirect candidatul/candidata pe criterii de sex, vârstă, apartenență națională, rasă, etnie, religie, viziuni politice, orientare sexuală, origine/statut social, etc. Se va ține cont doar de competențele profesionale ale candidaților. CJI oferă șanse egale tuturor, dosarele fiind analizate obiectiv și cu asigurarea deplinei confidențialități.