Eşti aici

CJI invită comunicatorii din organizațiile societății civile la o instruire online

17 Iunie 2020
2099 de afişări
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) invită reprezentanții organizațiilor societății civile (OSC) la un program de instruire în comunicare, care se va desfășura în perioada 1-3 iulie 2020, în format online. Instruirea are scopul de a consolida capacitatea organizațiilor neguvernamentale prin dezvoltarea profesională a responsabililor de relații cu publicul și fortificarea departamentelor de comunicare.

Trainingul va fi urmat de un program de consultanță in-house, în cadrul căruia cinci OSC-uri vor fi ghidate în elaborarea sau actualizarea strategiilor de comunicare.

La training sunt invitați reprezentanții organizațiilor neguvernamentale responsabili de comunicare, care sunt interesați de:
- comunicarea eficientă cu mass-media, grupurile-țintă și donatorii;
- comunicarea în condiții adverse;
- elaborarea și/sau dezvoltarea strategiilor de comunicare.

Programul de instruire va fi moderat de expertele în comunicare Sorina Ștefârță, Ludmila Andronic și Cristina Lupu, directoare executivă a Centrului pentru Jurnalism Independent din București.

Persoanele interesate de subiect se pot înscrie până pe data de 29 iunie 2020, completând formularul la care vor anexa CV-ul.

Limba de instruire – română.

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la vcoroi@ijc.md. Persoana de contact: Veronica Coroi.

În procesul de selecție, CJI nu discriminează direct sau indirect candidatul/candidata pe criterii de sex, vârstă, apartenență națională, rasă, etnie, religie, viziuni politice, orientare sexuală, origine/statut social etc. Se va ține cont doar de competențele profesionale ale candidaților. CJI oferă șanse egale tuturor, dosarele fiind analizate obiectiv și cu asigurarea deplinei confidențialități.

Instruirea este organizată în cadrul proiectului „Consolidarea capacităților organizațiilor societății civile prin dezvoltarea profesională a responsabililor de comunicare”, implementat de Centrul pentru Jurnalism Independent cu susținerea Fundației Soros-Moldova.