Eşti aici

BIRN România invită jurnaliștii la un training în domeniul securității

21 Noiembrie 2016
2827 de afişări
Ești un jurnalist din Moldova interesat să afli mai multe lucruri despre cum să relatezi pe teme legate de securitate? Vrei să scrii pentru o publicație internațională de limbă engleză?
Asociația de Investigații Media în Balcani – BIRN România te invită la un training, ce se va organiza între 12-14 decembrie la București și în cadrul căruia vor fi organizate sesiuni de informare pe subiecte legate de securitate, sub diferite aspecte (energie, economie, domeniul militar, migrație etc).
Ulterior, jurnaliștii selectați vor colabora cu colegi din Bulgaria și Moldova pentru a scrie un articol pe o temă aleasă (desigur, care are legătură cu securitatea, la nivel  național sau regional), articol ce va fi publicat pe site-ul Balkan Insight (www.balkaninsight.com).
Jurnaliștii interesați să participe la acest program sunt rugați să trimită un CV și o propunere cît mai detaliată despre subiectul pe care vor să relateze, la adresa marian@birn.eu.com.
Termenul limită de înscriere este 25 noiembrie.
Trainingul se va desfășura în limba engleză.
Asociația de Investigații Media în Balcani România face parte din Balkan Investigative Reporting Network (www.birn.eu.com), ce reunește o rețea de jurnaliști din regiunea balcanică.
Proiectul este finanțat de către Black Sea for Regional Cooperation.
Pentru mai multe detalii îi puteți scrie lui Marian Chiriac (BIRN România) la adresa marian@birn.eu.com