Eşti aici

Povești de succes: vise, realizări, viitor european

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) lansează cinci materiale video, care aduc în prim-plan istorii de reușită ale unor oameni ce au  avut curajul să încerce și să-și transforme visul în realitate.

Protagoniștii vorbesc despre experiența și eforturile depuse de ei pentru a-și  lansa o afacere în Moldova și a reuși, aici, acasă.
Prin exemplul propriu, eroii acestor producții video vin cu un mesaj de susținere și cu un îndemn către toți cei care-și  doresc să-și inițieze o afacere și să aibă rezultate îmbucurătoare.

Potrivit lor, actualmente sunt multiple oportunități de a accesa fonduri europene pe  diverse domenii. Mai multe detalii, aflați vizionând aceste materiale video, lansate sub genericul "Vise, realizări, viitor european".
În total, CJI va realiza zece  istorii care vor fi difuzate și la mai multe posturi TV din țară.
 
Aceste  materiale video au fost realizate în cadrul proiectului “Campanii de advocacy pentru asigurarea transparenței proprietății media, a accesului la informație, promovarea valorilor și integrării europene“ implementat de Centrul pentru Jurnalism Independent. Realizarea acestora este posibilă datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID).
Opiniile exprimate aparțin Centrului pentru Jurnalism Independent și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.