Eşti aici

Cine sunt inamicii presei?

Libertatea presei este o componentă esențială a unei democrații sănătoase, iar atunci când persoanele care dețin o funcție publică nu înțeleg acest lucru, ele trebuie taxate.
La rubrica „Inamicii presei” vom prezenta cazurile în care persoane cu o funcție publică - fie că sunt din Republica Moldova, fie din străinătate - vor intimida reprezentanții mass-media printr-un limbaj licențios, un comportament violent sau le vor îngrădi accesul la informare și la libertatea de exprimare.

Andrei Năstase

5 Noiembrie 2019
Andrei Năstase
Liderul PPDA
Moldova
„Marele meu regret este că atunci, în iunie 2019, când am venit la guvernare, nu am făcut ceea ce, poate, s-au aşteptat toţi cetăţenii Republicii Moldova - să epurăm (dacă putem spune așa), să asanăm spaţiul mediatic din Republica Moldova”.
Română
Jurnalista Publika TV, Oxana Bodnar, i-a adresat liderului PPDA, Andrei Năstase, mai multe întrebări în cadrul conferinței de presă, din 5 noiembrie, organizate de către acesta. Între altele, Năstase i-a răspuns: „Marele meu regret este că atunci, în iunie 2019, când am venit la guvernare, nu am făcut ceea ce, poate, s-au aşteptat toţi cetăţenii Republicii Moldova - să epurăm (dacă putem spune așa), să asanăm spaţiul mediatic din Republica Moldova. Iată de ce am rămas intoxicaţi și până acum".