Eşti aici

Training pentru jurnaliștii din Moldova, pe subiecte legate de mediu

30 Septembrie 2013
3422 de afişări

Asociaţia Jurnaliştilor de Mediu şi Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) organizează un training pentru jurnaliștii din toată țara, pe subiecte legate de mediu, numit Problematica protecţiei mediului şi a dezvoltării durabile, a schimbărilor climatice şi a eficienţei energetice. Training-ul va avea loc în perioada 16-17 octombrie 2013.

Timp de două zile, participanţii, asistaţi de experţi naţionali şi români, vor învăța despre jurnalismul de mediu și își vor însuşi modalităţi de abordare a subiectelor ecologice pentru a putea reflecta acest domeniu într-o manieră profesionistă. AJMTEM va lansa şi un concurs pentru cele mai bune materiale de presă despre mediu. Mai multe informaţii despre concurs se vor oferi în cadrul trainingului.

Pentru înscriere sunt necesare:

- un CV;
- o scrisoare de intenţie în care explicaţi de ce doriţi să participaţi la acest curs şi care sunt aşteptările dumneavoastră.
- opţional: un material propriu (presa scrisă/audio/video/online) pe o temă de mediu;

Înscrierile pot fi expediate pe ajmtem@yahoo.com până la 10 octombrie 2013, ora 17.00. Detaliile organizatorice vor fi trimise candidaţilor selectaţi în data de 14 octombrie.

Pentru mai multe informații accesați link-ul acesta.

sursa foto: www.flickr.com/creativecommons