Eşti aici

Gala presei

Gala anuală Jurnaliştii Anului

Tradiţionala Gală de decernare a premiilor „10 jurnalişti ai anului” este organizată, an de an, de Clubul de presă din Chişinău - Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Comitetul pentru Libertatea Presei (CLP). În fiecare an, senatul CJI stabileşte procedura de selectare a câştigătorilor. De-a lungul anilor, CJI a testat mai multe modalităţi de desemnare a celor zece jurnalişti ai anului: sondaje, nominalizări venite din partea redacţiilor, nominalizări ale societăţii civile sau ale senatului CJI, concursul dosarelor, etc. Regulamentul pentru fiecare an de concurs este făcut public în luna septembrie, iar câştigătorii sunt anunţaţi în decembrie, la Gala Presei.
Citește mai departe

Ediții precedente

Jurnaliştii Anului 2018

Clubul de presă din Chișinău - Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) și Comitetul pentru Libertatea Presei au desemnat jurnaliștii anului 2018, în cadrul Galei Anuale a Clubului de Presă, ediția a 24-a, organizată pe 6 decembrie, la Chișinău.

În cadrul acestei ediții a Galei Anuale a Clubului de Presă...

Citește mai departe

Regulament

Tradiţionala Gală de decernare a premiilor „10 jurnalişti ai anului” este organizată, an de an, de Clubul de presă din Chişinău - Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Comitetul pentru Libertatea Presei (CLP).

În fiecare an, senatul CJI stabileşte procedura de selectare a câştigătorilor. De-a lungul anilor, CJI a testat mai multe modalităţi de desemnare a celor zece jurnalişti ai anului: sondaje, nominalizări venite din partea redacţiilor, nominalizări ale societăţii civile sau ale senatului CJI, concursul dosarelor, etc.

Regulamentul pentru fiecare an de concurs este făcut public în luna septembrie, iar câştigătorii sunt anunţaţi în decembrie, la Gala Presei.

Regulament 2017