Eşti aici

Gala presei

Gala anuală Jurnaliştii Anului

Tradiţionala Gală de decernare a premiilor „10 jurnalişti ai anului” este organizată, an de an, de Clubul de presă din Chişinău - Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Comitetul pentru Libertatea Presei (CLP). În fiecare an, senatul CJI stabileşte procedura de selectare a câştigătorilor. De-a lungul anilor, CJI a testat mai multe modalităţi de desemnare a celor zece jurnalişti ai anului: sondaje, nominalizări venite din partea redacţiilor, nominalizări ale societăţii civile sau ale senatului CJI, concursul dosarelor, etc. Regulamentul pentru fiecare an de concurs este făcut public în luna septembrie, iar câştigătorii sunt anunţaţi în decembrie, la Gala Presei.
Citește mai departe

Ediții precedente

Jurnaliştii Anului 2017

Centrul pentru Jurnalism Independent și Comitetul pentru Libertatea Presei vă invită la gala de decernare a premiilor „Jurnaliștii anului 2017” (ediția a 23-a), care va avea loc pe data de 14 decembrie 2017, începând cu ora 18:30 la Teatrul Național „Eugene Ionesco”, sala mare (bd. Grigore Vieru 11)
...

Citește mai departe

Regulament

Tradiţionala Gală de decernare a premiilor „10 jurnalişti ai anului” este organizată, an de an, de Clubul de presă din Chişinău - Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Comitetul pentru Libertatea Presei (CLP).

În fiecare an, senatul CJI stabileşte procedura de selectare a câştigătorilor. De-a lungul anilor, CJI a testat mai multe modalităţi de desemnare a celor zece jurnalişti ai anului: sondaje, nominalizări venite din partea redacţiilor, nominalizări ale societăţii civile sau ale senatului CJI, concursul dosarelor, etc.

Regulamentul pentru fiecare an de concurs este făcut public în luna septembrie, iar câştigătorii sunt anunţaţi în decembrie, la Gala Presei.

Regulament 2017