Eşti aici

Jurnaliştii Anului 2017

Retrospectiva Anului: 
Clubul de presă din Chișinău - Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) și Comitetul pentru Libertatea Presei (CLP) au desemnat jurnaliștii anului 2017, în cadrul Galei Anuale a Clubului de Presă, ediția a XXIII-a, organizată pe 14 decembrie, la Chișinău.
 
În cadrul galei, a fost înmânat și Premiul Național de Etică și Deontologie Profesională Jurnalistică, oferit de Consiliul de Presă, care în acest an i-a revenit Ziarului de Gardă, săptămânal de investigații jurnalistice.
 
Gala ”Topul Jurnaliștii anului ” se organizează anual, începând cu anul 1995, în cadrul Clubului de presă din Chișinău. Scopul principal al acestei acțiuni, care se înscrie în obiectivul de a contribui pe toate căile la consolidarea jurnalismului profesionist, este de a sprijini și încuraja eforturile jurnaliștilor de a face o presă de calitate, aderând la standardele profesionale internaționale.

_______________
Gala anuală a  clubului de presă s-a desfășurat cu sprijinul financiar al Agenției Suedeze pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională, prin intermediul Ambasadei  Suediei la Chișinău.