You are here

Moldova Plus Național

Centrul pentru Jurnalism Independent în parteneriat cu Internews a lansat la 19 decembrie 2014 proiectul ”Consolidarea independenței în mediile de comunicare din Moldova”, care va introduce câteva inovații în practica jurnalistică moldoveană, va încuraja dialogul între tineri și folosirea internetului de către generațiile în vârstă, va moderniza conținutul instituțiilor media locale.

Un element distinct al proiectului este producerea a opt pachete multimedia întitulate ”Moldova Plus”, care vor fi difuzate de 12 instituții de presă locale, partenere ale proiectului, inclusiv din regiunea transnistreană și autonomia găgăuză. 

Pachetele, care vor fi erealizate succesiv în perioada martie 2015 - aprilie 2016, vor contribui la o mai bună informare a publicului despre subiectele de interes național.

Temele celor 8 pachete multimedia Moldova Plus vor fi: Acordul de Asociere la UE, Agricultura, Eficiența energetică, Afaceri mici și mijlocii, Patrimoniu cultural, Egalitate gender, Justiție, Protecția consumatorului.